Nikon P7100 în oferta Crazy Days de la eMag.ro

Astăzi, cei de la eMag.ro au reduceri la multe camere Nikon,unele dintre ele chiar de generație nouă. Pe mine m-a atras în special prețul modelului P7100, acesta fiind comercializat la numai 1600 lei. Este o cameră cu un look retro-profesional care poate înlocui cu succes un DSLR, poate face fotografii dar și filmări de calitate. Este o cameră universală, care poate fi utilizată zi de zi, atât la evenimente de presă sau blogging, cât și în vacanțe sau călătorii. Este solidă, robustă, cred că poate face față cu succes la o utilizare intensă.

Mai multe despre ea am scris aici – http://www.imidoresc.ro/2012/04/02/nikon-coolpix-p7100-blogging-camera/. Tot acolo veți putea vedea o gramadă de exemple de fotografii și chiar filmări.

 

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *