Urus, de la Lamborghini (concept)

Nu prea scriu de mașini pe blog dar cred ca o să o fac mai frecvent. Sunt un șofer înrăit, îmi place să conduc, îmi plac mașinile frumoase.  Așa că, ori de câte ori mă va încânta sau îmi va atrage atenția vreun concept sau chiar vreun model de serie, s-ar putea să vi-l arăt și vouă.

De data asta, mi-a atras atenția conceptul URUS, cu care Lamborghini vrea să reintre în zona SUV-urilor, una destul de apreciată în anumite țări. Au mai făcut ei un model tot-teren, LM002, dar fără prea mare succes la public (pentru că era urât ca dracu).

De data asta, conceptul lor arată extraordinar. Dacă modelul de serie va arăta la fel, o să răsară foarte multe în Românika, ca ciupercile după ploaie. Nu se știe cu exactitate când va fi lansat modelul de serie, nici alte detalii ale fișei tehnice. Eu o să vă arăt doar câteva fotografii oficiale.

Via.

 

 

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *