Acer Timeline U – M3 – un portabil de 15 inchi care promite (cu mâinile pe)

Luna trecută vă povesteam de noua serie de portabile cu ecran de 15.6 inchi de la Acer, despre Timeline U M3 este vorba. Ei îl definesc drept un ultrabook, datorită faptului că are încorporată tehnologia aferentă de la Intel. Datorită greutății de 2.3 Kg, eu nu l-aș încadra în această categorie. Dar, pentru un laptop cu ecran de 15 inchi, pot spune că arată foarte bine, este slim (grosime de 2cm), construit cu mare atenție, cu materiale și finisaje de calitate.

Am remarcat calitatea plasticului utilizat la construcția carcasei, cauciucat, plăcut la atingere. Din punct de vedere al formei și al aspectului pot spune că rivalizează cu laptopul Vaio SE al celor de la Sony.

Nici la configurație nu stă rău deloc. Este primul portabil cu tehnologie ultrabook și placă grafică suplimentară pe care l-am văzut. Modelul din imagine avea un procesor Intel Core i7-2637M la 1.7 Ghz, 4GB memorie RAM și o placă grafică Nvidia GeForce GT640M, de ajuns pentru orice joc de nouă generație.

Până la urmă, după cum spunea un coleg de breaslă, încă nu au fost stabilite standardele pentru ultrabook-urile de 15. Dar, eu cred că ar trebui să fie mai ușoare de 2.3 Kg.  Aș accepta un 1.5 Kg.

Dar, Acer M3 este un desktop-replacement demn de luat în seamă, cu un aspect elegant, modern, și o configurație de top. Poate fi util atât în mediile de business, cât și în cele casnice, fiind capabil să acceseze aplicații diverse, de la banalul office și până la conținut multimedia High Definition sau jocuri cu o grafică complexă.

Alte câteva imagini, mai jos

Ce să mai, este un laptop de 15 care m-a impresionat plăcut. Cred că îl voi primi cât de curând și pentru un drive test.

 

 

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *