Cyborg M.M.O.7 – un mouse adevărat, pentru gameri de elită

Adevărul este că, pentru un laptop de gaming adevărat, cum este noul Asus G75 pe care îl testez zilele astea, ai nevoie de un mouse pe măsură.  Cine își cumpără un sistem de gaming performant, cu siguranță va prefera să aibă drept accesoriu un mouse foarte bun, care să răspundă precis și rapid la comenzi. Un astfel de super gadget, dedicat în exclusivitate gamerilor care preferă M.M.O-urile, este și modelul Cyborg M.M.O.7.

L-am văzut la colegii de la go4it.ro și am rămas trăznit de cât de bine arată. Este demențial, un super gadget pe care și eu, care nu sunt gamer, tot mi l-aș lua. Numai așa, că arată într-un mare fel. În plus, mi-a plăcut faptul că poți să meșterești la el, să îl șurubărești. 😀 Poți să-i ajustezi greutatea, dimensiunea și chiar îi poți schimba părți ale carcasei. Era să zic “ale caroseriei”. Nu aș fi greșit foarte mult, pentru că arată ca un mini-tănculeț.

Recunosc, nu le am cu jocurile, am îmbătrânit mai devreme decât era cazul.  Jocurile în care acest mouse își poate dovedi utilitatea sunt WoW, EVE, The Lord of the Rings Online, Star Wars: The Old Republic, Guild Wars și RIFT.

Pe scurt, cu ce se mai laudă:

– are 13 butoane programabile, 3 moduri MMO și un buton shift cu două poziții care oferă nu mai puțin de 78 de comenzi predefinite;

– are joystick;

– integrează noua generație de senzori Twin Eye cu o rezoluție  de 6400DPI.

Este disponibil în România la un preț de aproximativ 500 de lei.

Alte câteva fotografii cu micuța bestie, mai jos.

 

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

One thought on “Cyborg M.M.O.7 – un mouse adevărat, pentru gameri de elită

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *