Eveniment lansare Samsung Smart TV în România (în câteva imagini)

În cadrul unui eveniment desfășurat la Biblioteca Națională, cei de la Samsung au lansat și în România noua lor gamă de televizoare inteligente. Televizoare care, pe lângă faptul că arată foarte bine, acum pot fi manevrate prin comenzi vocale sau prin gesturi.

Pe lângă prezentările produselor, am asistat la un interesant moment de dans artistic, în coregrafia lui Răzvan Mazilu și pe ritmurile unui Hang, un instrument pe care l-am văzut și ascultat pentru prima dată.

Momentan, vă arăt doar câteva fotografii de la eveniment, revin cât pot de repede și cu o prezentare a noului Smart TV de la Samsung. Next page….

 

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

One thought on “Eveniment lansare Samsung Smart TV în România (în câteva imagini)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *