Tabletele cu Windows 8 încep să apară pe net; Prima la apel – HP Win 8 Slate

Încep să apară pe net specificații ale tabletelor cu Windows 8, echipamente care își vor face apariția cel mai probabil prin toamnă-iarnă.  Și eu le aștept cu interes, încă consider că Windows-ul este cel mai potrivit sistem de operare pentru mediile corporate. Android-ul si iOs-ul mai au de lucru pentru a intra cu adevărat și în atenția companiilor. S-ar putea ca la IFA Berlin să fie prezentate și publicului larg. Sau, de ce nu, poate la Computex-ul din Taipei, eveniment care se va desfășura peste o lună.

Deci, primul prototip de tabletă cu Windows 8 dezvăluită pe internet aparține celor de la HP. Se numeste HP Win 8 Slate, are un ecran de 10.1 inchi, o grosime de numai 9.2 mm, o greutate de 680 grame și o autonomie de până în 8-10 ore. Bineînțeles că va integra accesorii tipice mediilor de business, cum ar fi pachetul software HP Protect Tools, TPM dar și o soluție de andocare cu tastatură.

Tabletă cu Windows, subțire, ușoară și cu o autonomie de 8 ore? Sună bine, chiar foarte bine. Alte specificații nu au mai fost detaliate, nici procesor, nici capacitate de stocare, nimic. Oricum, dacă tabletele cu Windows 8 vor avea un preț competitiv, Android-ul și iOS-ul vor avea un adversar pe măsură.

Via.

 

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *