Vaio T13 – primul ultrabook de la Sony

Sony au anunțat primul lor ultrabook. Din punct de vedere al design-ului nu îmi pare cu mult diferit față de modelul Vaio Z, păstrează aceleași linii constructive. Vor fi disponibile mai multe configurații pentru noul Vaio T13. O configurație entry-level ar consta într-un procesor Intel Core i3-2367M , stocare hibridă cu un hard disk de 320GB și un SSD de 32GB, ecran de 13.3 inchi cu o rezoluție de 1366×768 pixeli, Bluetooth 4.0, USB 3.0 și o greutate de 1.6kg. Cei de la Sony promit o autonomie de până în 9 ore pentru modelele cu stocare pe SSD.

De asemenea, vor fi și modele T11, cu ecran de 11.6 inchi. Specific faptul că nu vor fi dotate cu procesoare de generație nouă de la Intel (Ivy Bridge).

Se pare că vor fi pe piață din luna iunie. Cred că le vom vedea prin România cam în același timp.

Via.

 

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *