Deci, Samsung Galaxy S III este arătat lumii – arată demențial!

Chiar în aceste momente, într-un eveniment care se desfășoară la Londra, cei de la Samsung au arătat lumii întregi noul lor smartphone de top, SGS3. Din câte văd din fotografiile oficiale, designul este chiar atrăgător, are un aspect premium, elegant, slim, nu mă dezamăgește. Am remarcat rama metalică care îl înconjoară, muchiile curbate dar și ecranul care pare să se vadă foarte bine, chiar și din unghiuri strânse.

La cald, configurația –

– Ecran 4.8 inci HD Super AMOLED (1280×720 pixeli);

– cameră 8 Mega pixeli cu Auto Focus și Flash & Zero Shutter Lag; viteza de fotografiere în rafală de 3.3 cps; la fotografierea în rafală face 20 de fotografii; are senzor BSI;

– 16/ 32GB memorie internă (64GB disponibil în curând) + microSD slot (până la 64GB);

– dimensiuni – 136.6 x 70.6 x 8.6 mm;

– greutate – 133grame;

– Android 4.0;

– Răspunsul Samsung la Siri se numește S-Voice…

Procesor Exynos 4212 Quad-core 1.4 GHz Cortex-A9 (teoretic);

Acumulator de 2100 mAh;

– SGS3 are încărcător prin inducție;

– Are adaptor HDMI pentru conectarea la televizor.

Va fi lansat la sfarsitul acestei luni  – 29 Mai, mai intai in Europa! Super! Va fi disponibil în două culori – albastru și alb.

Din câte am observat, Samsung pune accentul mai mult pe funcții și servicii conexe de genul S Beam, Buddy photo share, Share shot, Smart stay, Social tag, Group tag, Face zoom, Face slide show, Direct call, Smart alert, Tap to top, Camera quick access, S Voice sau Pop up play. Despre toate vom detalia în momentul în care îl vom testa.

Deci, la cald, doar din poze și specificații, pot spune că este un smartphone interesant. Este frumos și pare să aibă calități pe măsură. Dar, va fi la fel de popular ca SGS2? Ce părere aveți?

 

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

5 thoughts on “Deci, Samsung Galaxy S III este arătat lumii – arată demențial!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *