Tastatură cu alimentare solară, de la Logitech pentru iPad

Logitech merge pe mâna celor de la Apple și lansează încă o tastatură compatibilă cu noile tablete iPad. Se numește Logitech Solar Keyboard Folio, este o carcasă-tastatură extrem de subțire, cu un design premium și, ca un element de inedit, poate fi încărcată cu ajutorul luminii ambientale. Aceasta include paneluri solare ce o pot încărca de la orice tip de lumină, naturală sau de interior. Când este complet încărcată, bateria are o autonomie de până la doi ani, chiar și în întuneric total (dacă este folosită în medie două ore pe zi).

Ar fi fost perfect dacă încărca și tableta în acest timp, nu? O astfel de funcționalitate ar fi fost cu mult mai utilă, zic eu. Ar fi oferit utilizatorilor de iPad o autonomie permanentă, fără să mai fie nevoiți să alimenteze periodic tableta. Dreams…

Logitech Solar Keyboard Folio va fi disponibilă în Europa la un preț recomandat de 129 Euro.

 

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *