Cumperi un laptop Acer și primești o compactă Benq cadou (la koyos.ro)

Am primit newsletter-ul de la koyos.ro, unde am văzut o ofertă chiar interesantă, pe care trebuia să v-o arăt. Dacă cumpărați laptopul Acer Aspire 5749Z primiți gratuit camera foto BenQ C1430. Nu o fi ea cine știe ce cameră foto, dar tot face poze mai bune decât telefonul mobil, plus că filmează la rezoluții de 720p.

Prețul zic că este ok, mai ales că laptopul are o configurație bunicică, ok pentru activități tipice de office sau navigare pe internet. Acesta are un procesor dual-core la 2.2 Ghz, un ecran de 15.6 inchi cu o rezoluție de 1366×768 pixeli, 4GB memorie RAM, hdd de 750GB, dvd writer și o placă grafică Intel HD 3000, de ajuns chiar și pentru vizionarea materialelor video High Definition.

Același laptop, l-am găsit la prețuri mai mari în alte magazine online. Așa că, am impresia că este o ofertă destul de bună.

 

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *