Laptopuri multimedia de la Samsung, cu speakere JBL (în UK)

Samsung vor lansa în Marea Britanie o nouă serie de laptopuri, cu adevărate capacități multimedia. Modelele Samsung 550P se bazează pe noua generație de procesoare Intel, au ecrane de 15 și 17 inchi și promit un sound teribil, fiind echipate cu speakere JBL și subwoofer Mac Bass Boost.

Sunt două modele de 15 inchi, care au o rezoluție de 1366×768 pixeli, 8GB memorie RAM, DVD-RW și acumulatori de 5200mAh cu 6 celule. Dintre cele două, modelul mai scump va fi echipat suplimentar cu o placă grafică NVIDIA GT 650M. Modelul de 17 inchi va avea o rezoluție de 1600×900 pixeli, un procesor Core i7 3610QM, unitate optică Blu-ray și placă grafică GT 650M de la Nvidia. De asemenea, vor avea diverse opțiuni de stocare, printre care și un hard disk de 2TB.

Din câte citesc din configurații, sunt destul de bune chiar și pentru gaming ocazional. Nu știu dacă vor fi lansate și la noi, o să vă țin la curent.

Via.

 

 

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *