Philips SHG8000 – căști pentru gamerii pasionați

Philips ne propune o interesantă pereche de căști, dedicată în special gamerilor pasionați.  Îmi place design-ul lor, care acoperă în totalitatea urechea, astfel că ne separă în totalitate de zgomotul ambiental. În plus, banda de susținere se auto-ajustează pentru a oferi un confort cât mai bun la utilizarea îndelungată.

Căștile SHG8000 au difuzoare puternice de 40 mm, care oferă un sound de calitate, clar și detaliat, care ne permite imersia totală în povestea sau acțiunea preferată. De asemenea, au și microfon, accesoriu extrem de util la comunicarea online.

Câteva detalii tehnice:  răspuns în frecvenţă – 20 – 22Hz; impedanţă – 28 Ohm; tip magnet – NdFeB;  putere de intrare maximă – 100 mW; sensibilitate –  100 dB; sensibilitate microfon: -40 dB.

Au un preț de aproximativ 270 lei.

 

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *