Rimac Automobili Concept One – super mașina electrică…

Îmi place la nebunie cum arată super conceptul croaților de la Rimac Automobili. O super mașină electrică, cu un super preț, se pare că va costa nu mai puțin de 980.000 Euro. E o sumă, nu va fi cumpărată chiar de oricine.

Dar, fișa ei tehnică va atrage cu siguranță colecționari excentrici: aceasta are o putere de 1088 CP, un cuplu de 3200Nm, o autonomie de 600Km, poate atinge suta în 2.8 secunde și are o viteză maximă de 305km/h.

Ce să mai, un bolid pe care nu-l va putea conduce oricine. Eu, dacă aș apăsa pedala de accelerație la maxim, cred că aș leșina, nu cred că aș rezista forțelor dezvoltate în acele momente. Dar, nu îmi fac probleme, nu îmi voi permite niciodată o așa frumusețe de mașină. Rămân la berlinele de familie, 200 pe oră să atingă, în rest nu mă mai interesează. 😀

Avem și un teaser mai jos.
 

 

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published.