HP Envy Spectre XT – nou ultrabook de la HP

În timp ce eu aștept ultrabook-ul Folio la teste, cei de la HP mai anunță încă unul – Envy Spectre XT. Acesta se bazează pe cea mai recentă generație de procesoare Intel – Ivy Bridge și are prețuri de pornire de la 1000 dolari. Nu se cunosc foarte multe despre configurațiile disponibile,  aceștia fiind cam zgârciți în această privință. Am aflat doar de soluțiile de stocare SSD de 128 și 256GB, de memoria RAM de 4GB pentru modelele entry, de grosimea de numai 14.5mm și de greutatea de 1.67Kg.

Nu este cel mai ușor ultrabook dar, cu siguranță, este unul premium, care va atrage interesul multora. În plus, va integra și tehnologie Beats Audio, pentru audiții de calitate.

Încă nu se știe când va fi disponibil pentru cumpărare. Stați liniștiți, vă țin la curent.

 

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *