Lifebook UH – ultrabook-uri și de la Fujitsu

So, Fujitsu anunță primul lor ultrabook, unul Made in Japan. De fapt, vor fi două modele, Lifebook UH75 și Lifebook UH55, subțiri și drăguțe, total diferite de ce am mai văzut la Fujitsu până acum. Știți cum se spune… japonezii au noroc, românii “are” maguay… :))

Modelul LIFEBOOK UH75/H are un ecran de 14 inchi cu o rezoluție de 1366×768 pixeli, o grosime de maxim 15.6mm, cântărește 1.44Kg și oferă o autonomie de până în 9 ore. Va fi echipat cu cea mai nouă generație de procesoare Intel, stocarea se va face ori pe hard disk-uri ori pe SSD-uri, memoria RAM va fi în cantitate de 4 sau 8GB și nu-i va lipsi tehnologie USB 3.0.

LIFEBOOK UH55/H are un ecran de 13.3 inchi și cam aceleași specificații.

Momentan vor fi disponibile numai în Japonia. Europenii mai au de așteptat.

Via.

 

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *