Nouă generație de monitoare IPS de la LG, bune și la gaming (zic ei)

Cei de la LG anunță o nouă generație de monitoare IPS. Recunosc că sunt un fan al acestei tehnologii, monitoarele cu IPS reușind să ofere o reproducere mai exactă a culorilor, fără schimbarea nuanțelor atunci când le privești din lateral, fiind în acest fel preferatelor pasionaților de fotografie sau ale profesioniștilor din departamentele de pre-press.

Din câte știu, datorită timpului de răspuns mare, aceste tip de matrice nu este preferata gamerilor. Totuși, se pare că noile monitoare LG IPS4 încorporează tehnologie Smooth Color Change care elimină problemele de vizualizare cauzate de mișcările rapide din scenele de acțiune, sport sau jocuri. Deci, IPS fără ghosting să înțeleg. Nu îi cred până nu văd cum se comportă.

Nu am găsit nicăieri o fișă tehnică a lor, rămâne să mă interesez. Monitoarele LG IPS4 vor fi disponibile in Europa incepand cu finalul acestei luni.

Revin cu detalii. Via.

 

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *