Yamaha PDX-11, micro-sistem portabil cu andocare pentru iPod și iPhone

În desele mele rătăciri prin ițele internetului, nu de puține ori mă lovesc de gadgeturi chiar mișto și interesante. Și, de fiecare dată, vi le arăt și vouă. Așa s-a întâmplat și acum, când am întâlnit meseriașul micro-sistem audio cu andocare pentru iPod și iPhone de la Yamaha.

PDX-11 este un micro-sistem portabil, poate fi alimentat cu baterii, are un design industrial atrăgător și este destul de rezistent pentru a fi utilizat oriunde. Cred că este destul de puternic, audițiile fiind asigurate de un woofer de 4 inchi și un tweeter. De asemenea, are și conector auxiliar pentru atașarea altor playere audio portabile.

Are un preț de aproximativ 105 Euro.

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *