Lenovo Thinkpad X1 Carbon – nou ultrabook de la Lenovo

 

Da, arata bine, foarte bine chiar, carcasa din carbon are un design reusit, de business. X1 Carbon se vrea a fi cel mai usor ultrabook profesional de 14 inchi din lume, acesta cantarind numai 1.36Kg. As mai adauga ca este si primul ultrabook cu ecran de 14 inchi din lume.

Specificatiile tehnice constau intr-o rezolutie de 1600×900 pixeli, cea mai noua generatie de procesoare Intel, pana la 8GB memorie RAM, stocare pe SSD-uri, modul 3G, autonomie de pana in 10 ore si tehnologie Rapid Charge care il va incarca bateria la 80% in numai 30 de minute.

Nu se stie inca cand va fi lansat pe piata si nici preturile la care va fi comercializat. Banuiala mea este ca o sa-l vedem mai prin toamna, atunci cand vor fi lansate procesoarele Ivy Bridge ULV.

Via.

 

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *