Prezentare Samsung Galaxy S III în România…

Sursa foto.

Din păcate nu am putut să-mi fac simțită prezența la evenimentul de lansare prezentare desfășurat astăzi. Motive personale, sunt plin de draci pe această temă. Știu că nu este un capăt de țară, dar vroiam să pipăi și eu minunea, să pun mânuțele mele pe ea. Ce de pozuțe i-aș fi făcut eu, ce de filmulețe… Asta este, poate cu altă ocazie, cu siguranță o să-l văd curând pe la bloggeri vip.

Așa că, nu-mi rămâne decât să urmăresc reacțiile celor care au fost prezenți acolo.

* Dorian ne spune că smartphone-ul Samsung arată mult mai bine în realitate decât în fotografiile de presă.

“Carcasa este bine finisată, rama argintie nu arată atât de low-cost ca la Galaxy S și S II iar capacul posterior, deși este din nou cam subțire, este mai mai bine rigidizat decât în cazul Galaxy S II datorită marginilor curbate și se fixează mai bine de restul carcasei.”

Restul impresiilor lui, pe itfiles.ro.

** Pe stylereport.ro, Constantin pune și primul videoclip cu SGS3 de la eveniment.

*** Dan, deși cred că este foarte obosit după cei 2000 de kilometri parcurși alături de Siemens prin țară, a făcut un efort și ne spune părerea lui.

“Coreenii n-au lucrat la design pentru că s-au bazat pe detaliile tehnice (și românii cumpără des după specs) și de asemenea s-au bazat pe funcțiile noi adăugate.”

Mai multe, aici.

**** Și George de la Go4IT are câteva impresii de la evenimentul de lansare prezentare. Așteptăm și videoclipul.

Updating… Se mișcă greu bloggerii aștia. 😀

 

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *