Tabletiștilor, Logitech vă accesorizează…

Tabletele sunt gadgeturi IT pe val la ora actuală, fiind preferate de tot mai multe persoane. Avantajele lor sunt incontestabile – sunt portabile, adică ușoare și cu o autonomie foarte bună, și pot asigura accesul în cele mai uzuale aplicații, atât în cele de informare și socializare, cât și în cele dedicate divertismentului, în orice formă a lui.

Dar, în aceeași măsură, au și unele dezavantaje. Sistemele lor audio nu sunt cine știe ce, iar unele nu au în pachet și o tastatură, un accesoriu încă important pentru mulți dintre noi. Așa că, dacă sunteți în posesia unei tablete pe care trebuie să o accesorizați cu astfel de gadgeturi, Logitech vă stă la dispoziție. Acum și în România, nu mai trebuie să le comandați de pe Amazon.

Deci, în cadrul unui eveniment ce s-a desfășurat astăzi la București, Logitech ne-a prezentat întreaga gamă de accesorii pentru tablete și smartphone-uri. Da, unele dintre ele sunt compatbile și cu smartphone-uri. Am văzut acolo gadgeturi chiar mișto, de la mini-sisteme audio, wireless sau cu andocare, și până la tastaturi, cu sau fără carcasă protectoare pentru iPad.

Câteva imagini cu meseriașele gadgeturi pe care le-am văzut acolo, mai jos.

În primul rând am remarcat Logitech Speaker Stand și Logitech AV Stand, microsisteme cu suport pentru tablete care au speakere încorporate, ca să asculte și urechile voastre o muzică bună. În plus, Logitech AV Stand permite conectarea la un televizor și are telecomandă pentru manevrarea tabletei de la distanță.

Pe partea audio, am mai văzut Logitech Wireless Boombox, o boxă portabilă cu Bluetooth, și Logitech Mini Boombox, o micro-boxă difuzor care funcționează tot pe tehnologie albastră. Pe asta mică am testat-o, știu ce-i poate pielea. Și dacă preferați să țineți boxele aproape,  Logitech Tablet Speaker este o boxă compactă, reîncărcabilă, cu sistem de prindere clip-on care se prinde ferm de tabletă.

În schimb, tare aș vrea să testez adaptorul Logitech Wireless Bluetooth Speaker Adapter for Sound Devices care  face streaming de pe un smartphone sau o tabletă către un sistem audio mai performant. Oare o fi compatibil și cu laptopurile?

Să amintesc ceva și de tastaturile expuse pe mese, periculos de aproape de paharele cu diverse licori bahice. Menționez că majoritatea sunt adresate în special iPad-iștilor.  Logitech Tablet Keyboard este o tastatură portabilă care poate avea și rolul de carcasă protectoare. Logitech Keyboard Case este o tastatură – carcasă protectoare cu un design arătos. Logitech Fold-Up Keyboard este o tastatură-suport full-size cu conexiune Bluetooth ce se închide și se deschide precum o carte.

Se pare că întreaga gamă de accesorii pentru tablete este disponibilă în România.

Prețuri:  Logitech Speaker Stand – 229 Lei, Logitech AV Stand – 359 Lei,  Logitech Tablet Keyboard – 269 Lei, Logitech Keyboard Case – 449 Lei, Logitech Fold-Up Keyboard – 440 Lei, Logitech Wireless Headset – 259 Lei ,  Logitech Wireless Boombox – 679 Lei, Logitech Mini Boombox – 349 Lei, Logitech Wireless Speaker – 449 Lei , Logitech Tablet Speaker – 179 Lei.

 

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *