Sony Xperia S – în curând la Vodafone

Se pare că meseriașul Sony Xperia S, un smartphone de care am fost tare încântat la Barcelona, va fi prezent destul de curând și în oferta Vodafone România. Prețul de start, dacă va rămâne cel afișat acum, este de 239 Euro pentru un abonament de 37 Euro pe lună, încheiat pe 2 ani. Prețul fără conectare este de 439 Euro.

Când l-am văzut la Barcelona, mi-a plăcut foarte tare cum arată, este deosebit, cei de la Sony au reușit să facă un smartphone cu personalitate. Am remarcat și camera foto, cu un senzor de 12 Megapixeli, care îl transformă într-un adevărat camera-phone.

Restul specificațiilor? Ecran de 4.3 inchi multitactil care afișează o rezoluție de 720x 1280 pixeli, un procesor Qualcomm MSM8260 Snapdragon dual-core la 1.5 Ghz, un procesor grafic Adreno 220, 1GB memorie RAM, stocare internă de 32GB și un acumulator de 1750 mAh. Știu că nu este un quad-core dar cred că poate manevra fără probleme orice tip de aplicații am instala pe el.

Chiar aș vrea să-l testez, să vedem de unde îl fac rost.

 

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *