LG promite OLED de 55 inchi până la sfârșitul verii

LG au prezentat OLED-ul lor de 55 inchi într-un eveniment desfășurat la Monte Carlo. Putem spune că evenimentul s-ar desfășurat acolo unde trebuie, ținând cont că un astfel de televizor va costa aproximativ 9000 de Euro, numai șmecherii și-l pot permite. Se pare că toți conectorii AV sunt așezați în partea din spate a tălpii, în timp ce pe una dintre laterale vor fi prezente nu mai puțin de 3 porturi USB.

Cei de la LG au avansat luna iulie ca dată a lansării, promițând că o vor face chiar înaintea celor de la Samsung, ca un semn al aprecierii și dragostei pe care îl poartă conaționalilor lor. 😀

Mai vedem ce se va întâmpla…

 

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *