DCM1070 – microsistem cubic de la Philips

Îmi place foarte tare cum arată noul microsistem cubic de la Philips. Un aspect cool și versatil, cu andocare pentru iPod și iPhone, plus unitate optică pentru redarea cd-urilor originale. Datorită puterii de numai 10W RMS, este destinat în special spațiilor mici, de genul birourilor sau dormitoarelor. Amintesc că boxele au sistem bass reflex încorporat, astfel că, deși sunt mititele, pot oferi un sunet echilibrat.

De asemenea, are intrare auxiliară, radio FM, ceas cu alarmă de trezire și port USB prin intermediul căruia putem reda fișiere MP3 de pe stick-uri USB. Mai multe detalii, aici.

 

 

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *