O săptămână Smart…

Sunt foarte încântat. Și nu numai eu, întreaga familie. De ce? Pentru că vom petrece următoarea săptămână în stil Smart, alături de cel mai nou televizor inteligent de la Samsung.

Tocmai l-am scos din cutie, l-am montat, l-am lăsat să-și facă testele de cameră și microfon (pentru controlul vocal și cel prin gesturi) și i-am făcut toate update-urile. După ce am terminat toate aceste lucruri importante, am fost dat la o parte de puștiulică, practic m-a îmbrâncit. Îl las să-și facă damblaua, cel puțin am timp să vă scriu rândurile astea.

Deci, în următoarea săptămână ne vom bucura de toate funcțiile lui. De asemenea, voi încerca să fac cât mai multe fimulețe cu aplicațiile și funcțiile pe care ni le pune la dispoziție. Dacă vă interesează ceva anume, aștept sugestiile și întrebările voastre.

 

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

One thought on “O săptămână Smart…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *