noul clip Vodafone, un adevărat mesaj social…

 

 
Știu că pare doar un clip de promovare… Părerea mea că este ceva mai mult, este un adevărat mesaj social. Este un apel la bun simț, o speranță de mai bine, un apel că trebuie să facem neapărat ceva pentru a scoate țara asta din situația grea în care se află, în care ne aflăm… Un apel către cei care încă mai au credința că Aici poate fi bine. Un apel către Toți, fie că sunt elevi, studenți, simpli angajați sau șefi, șoferi, sportivi, către familiști, către toți cei care mai au curajul să facă ceva mai bun…

Parcă ar fi un “Deșteaptă-te Române”, spus altfel… Chiar dacă este un videoclip realizat de o companie telecom, nu văd nimic comercial în el.

Din păcate, nu le pot împărtăși optimismul fără anumite rețineri. Nu cred că au mai rămas destui pe aici în stare să priceapă adevăratul sens al videoclipului și care au puterea să facă ceva în acest sens… Atunci când părinții își doresc ca pruncii lor să plece departe de țara asta, caz în care mă aflu și eu, nu este bine deloc, chiar deloc.
 
Dar, recunosc că încă mai am speranță… Voi mai aveți?
 

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

One thought on “noul clip Vodafone, un adevărat mesaj social…

 • May 29, 2012 at 8:55 pm
  Permalink

  Tind sa-ti dau dreptate. Am doi copii si voi incerca, pe cat de mult voi putea, sa ii ajut sa plece peste hotare.

  Si eu de felul meu sunt o persoana optimista, dar flacara acestuia incepe sa fie tot mai firava.

  Pe zi ce trece constat cu mahnire ca romanii, saraci sau bogati, sunt tot mai mitocani, mai nesimtiti. Ca daca esti cinstit si iti vezi de treaba ta nu vei avea succes. Ca tu muncesti ca idiotul si unii care sunt mai smecheri s-au imbogatit prin tot felul de manevre ilegale iar justitia nu face nimic pentru a indrepta acest lucru.

  Oamenii cinstiti, onesti si cu bun simt, care mai au ceva in cap, traiesc acum in enclave, inconjurati de mitocanie, marlanism si prost gust.

  Sunt multe de spus…

  Ca sa fiu in spiritul videoclipului, care mi-a placut si mie – recunosc, este nevoie de o scanteie, trebuie sa facem ceva, pentru ca oamenii adevarati sa conteze, sa se faca auziti si sa se impuna.

  Dar…

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *