UPC – au un service tehnic OK

În general nu prea mă avânt să laud serviciile de relații cu publicul ale diverselor companii telecom. Dar nici să critic. Nu este stilul meu. Dar, de data asta, am avut o experiență chiar plăcută cu serviciile tehnice ale celor de la UPC, merită lăudați.

De ceva vreme, să fie chiar două luni, experimentam ceva probleme cu recepția canalelor HD dar și cu telefonul fix, pe care am tot amânat să le rezolv. Pur și simplu nu am găsit timp să sunăm la Call Center; nu depindem nici măcar de telefonul fix, pe care îl ținem activ doar pentru rubedenii, fiind o soluție mai ieftină pentru ele.

Totul până aseară, duminică, la ora 22.00, când nu am mai răbdat. Nu puteam să am în teste mândrețea asta de Samsung Smart TV și să nu văd pe el imagini High Definition de calitate. Ar fi fost păcat.

Așa că, mi-am luat inima în dinți, și am sunat la acea oră. Eram pregătit să insist, nu prea mă așteptam să răspundă cineva la serviciul tehnic TV. Pe bune acum, câți nebuni mai sună ca mine duminica la 10 seara? Dar, culmea, au răspuns imediat. I-am spus domnului de la celălalt capăt al firului păsul meu, a butonat ceva acolo in sistemul lor, a constatat că e semnal slab în receptorul digital. Mi-a programat o vizită a tehnicianului de teren pentru astă seară la 18.45. Apoi, m-a transferat către serviciul telefonie, unde au constatat că au o problemă în centrală cu numărul meu.

Azi de dimineață pe la 8.10, după ce au venit inginerii pesemne, telefonul a început să funcționeze. Au verificat printr-un apel de control, așa mi-am dat și seamă că este activ.

După-amiază, chiar la ora 17.00, a venit și tehnician de teren. Acesta a schimbat în casă vreo două splittere (pesemne că nu mai erau în parametri) și a mai lucrat și la cutia de pe scara blocului. Ce să mai, dup vreo 20 de minute rezolvat problema pentru care venise. Promptitudine și profesionalism, sunt un client mulțumit de serviciile lor. Experiența mea personală a fost una plăcută.

Acum, am la dispoziție un 55 de inchi cu imagini perfecte… HD. Mă rog, pentru încă câteva zile.

 

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

2 thoughts on “UPC – au un service tehnic OK

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *