Concurs – Câștigă o invitație la concertul Slayer!

Alt UPDATE – Catalin a refuzat invitatia, asa că am tras din nou la sorți. De data asta, a ieșit Ciocilteu Anda. Felicitări!

Update. Gata, prin tragere la sorti am decis castigatorul invitatiei. Se numeste Catalin și este fan Rush… cel puțin așa am dedus din comentariul său. Felicitări.!

 

Prietenul după muzică se cunoaște, iar InfoMusic.ro vrea să cunoască fanii Slayer care n-au apucat să-și cumpere încă bilete la concertul de pe 4 iunie de la Arenele Romane.

ImiDoresc să îl fericesc pe cel mai inspirat cititor și consumator de rock adevărat. Share-uiește știrea rock de pe infomusic.ro care ți-a plăcut cel mai mult, printr-un comentariu aici, iar duminică 3 iunie voi desemna un norocos care va intra la concert împreună cu InfoMusic.ro.

Cele mai noi știri rock sunt aici: http://www.infomusic.ro/gen/rock/
Detalii despre concert: www.infomusic.ro/agenda/slayer

Baftă!

Mai puteți câștiga o invitație și pe computerblog.ro.

 

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

18 thoughts on “Concurs – Câștigă o invitație la concertul Slayer!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *