Logitech K760 – o tastatură pentru orice iGadget

Logitech sunt de neoprit, de la o vreme lansează accesorii în draci, destinate atât computerelor cât și tabletelor sau smartphone-urilor. Cred că noul lor motto este “Accesorii pentru orice!”.

De data asta mi-au atras atenția cu noua tastatură wireless cu încărcare solară, K760. Aceasta este dedicată în exclusivitate fanilor mărcii Apple, fiind compatibilă cu iMac, Mac, iPad sau iPhone. K760 se conectează prin bluetooth la echipamentele Apple și are un buton care permite comutarea rapidă între acestea.

De asemenea, pot spune că îmi place foarte tare cum arată, are o linie de design simplă și modernă, în totală armonie cu aspectul gadgeturilor Apple. O încărcare completă a acumulatorului intern îi permite utilizarea timp de 3 luni pe întuneric total – spun ei, îi credem pe cuvânt pentru că nu avem cum să probăm așa ceva.

Tastatura iLogitech va avea un preț de aproximativ 80 Euro și va fi disponibilă în Europa din luna iulie.

 

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *