Primul Magazin Galben din Moldova (by Nikon)

SKIN, importatorul Nikon in Romania, a inaugurat astazi in Palas Mall Iasi primul magazin Yellow Store din Moldova, al cincilea magazin din tara dupa cele din Bucuresti, Cluj,Constanta si Craiova. Din fotografii, pare ca este mai spatios decat cel din Bucuresti, prin care trec de cate ori am ocazia, chiar daca doar pentru a saliva la diverse aparate si mai ales la obiective.

Yellow Store Iasi ofera spre testare si vanzare intreaga gama de produse Nikon, precum si accesorii foto Lowepro, Velbon, Marumi, SanDisk si Lexar.  In plus, aici va functiona si un adevarat centru de educatie fotografica, in care se vor desfasura workshop-uri de fotografie, intalniri ale nikonistilor, precum si sesiuni speciale de testare ale celor mai noi produse Nikon.

Mai multe detalii despre acest nou magazin, cat si despre celelalte, puteti afla de pe site-ul www.yellowstore.ro.

 

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *