SGS3 intră în România cu o promoţie

De mâine, noul Samsung Galaxy S III va putea fi achiziţionat şi în România. Preţurile de comercializare le-aţi cam aflat de pe site-urile de specialitate. Eu vreau să vă semnalez o promoţie care se va desfăşura în zilele de 1 şi 2 iunie. Deci, începând de mâine, 1 iunie,  primii 100 de vizitatori ai insulei Samsung din Băneasa Shopping City vor primi un voucher de reducere în valoare de 100 Euro (la un curs de schimb de 4.5 RON/ EUR), care poate fi folosit pe 1 şi 2 iunie la achiziționarea unui GALAXY S III în magazinele partenere din centrul comercial.

Mai multe detalii se găsesc în regulamentul oficial al promoției, pe pagina de Facebook Samsung Mobile România  – www.facebook.com/SamsungMobileRomania.

 

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *