Computex 2012 – Preambul

ii

Săptămâna viitoare se dă startul expoziției IT&C Computex 2012 din Taipei.  Acesta se va desfășura în perioada 5-9 iunie dar știrile legate de lansările de acolo vor apărea cu siguranță mai devreme. De exemplu, pe 4 iunie se vor defășura conferințele de presă ale celor de la Asus, Gigabyte și Viewsonic. De asemenea, Microsoft va găzdui un eveniment de prezentare al noului Windows 8, așa că vom vedea și primele tablete care vor funcționa pe bazele acestui sistem de operare.

Din câte am aflat de la organizatori, sunt așteptați peste 36000 de oameni de afaceri străini și peste 120.000 de vizitatori anul acesta. La Computex 2012 vor fi prezente peste 800 de companii care au ocupat nu mai puțin de 5300 de spații expoziționale.

Așteptăm cu interes să vedem ce se va întâmpla acolo.

 

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *