Dance Central pe Xbox 360 cu Kinect – De ziua copilului

Am ajuns foarte greu la evenimentul Dance Central și Xbox 360 care s-a desfășurat la magazinul Domo Enjoy din Băneasa Shopping City.  Ieșirile prin nordul Bucureștiului erau blocate, cred că toată lumea s-a hotărât să plece în minivacanța de Rusalii din această seară. Greu, cu întârziere de aproape o oră, până la urmă am ajuns.

Acolo, copiii se puteau distra jucându-se Dance Central pe un Xbox 360 cu Kinect. Mi s-a părut foarte tare jocul, mi-am dat seama că mi-ar prinde bine și mie unul acasă. Un Kinect cu program de fitness, pentru a mă repune în formă. 😀

Prezentatorul evenimentului nu era altul decât Mihai Auraș, un blogger “bun de microfon”, dacă mă pot exprima așa, adică vorbăreț și vesel. A mai fost prezentă și o meseriașă trupă de street dance, Titanii Funky Fresh; da, cei care au fost prezenți și la Românii au Talent. Au dansat chiar mișto, mi-au plăcut. I-am filmat, după ce se urcă videoclipul pe net o sa vi-l arăt.

Momentan, doar câteva fotografii de la eveniment, pe următoarea pagină.

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

2 thoughts on “Dance Central pe Xbox 360 cu Kinect – De ziua copilului

Leave a Reply

Your email address will not be published.