F64.ro – Garanție extinsă și asigurare all-inclusive

Recunosc că vizitez frecvent site-ul celor de la F64.ro. Sigur, showroom-ul lor este chiar mișto, personalul calificat și foarte de treabă, dar nu am timp mereu să merg acolo. Așa că, ori de câte ori am nevoie de informații despre aparate, îi vizitez online. Să nu mai spun că au și un blog foarte interesant pe care îl citesc zilnic.

Astăzi, am mai găsit ceva interesant pe site, pe lângă faptul că a fost redesenat, fiind mai aerisit și mai simplu de parcurs. Am văzut că acum oferă un serviciu contra-cost de asigurare a camerei foto, numit F64 Bulletproof.

Pe scurt, polița de asigurare vă acoperă pe o perioadă de 3 ani următoarele cazuri:

1 – dacă aparatul foto se defectează (mecanic sau electric) în urma unui accident

2 – dacă aparatul foto intră în contact cu lichide și se defectează

3 – dacă aparatul foto vă este furat sau sunteți tâlhărit; sau dacă îl pierdeți

4 – dacă aparatul foto se strică imediat după expirarea garanției producătorului.

Mi se pare o idee foarte bună. Am observat că prețul plătit pentru asigurare diferă de la aparat la aparat. Această poliță nu poate fi cumpărată decât cu un aparat foto nou.

Nu știu dacă o astfel de poliță poate fi achiziționată și de către firme. Mi s-ar părea mai utilă în aceste cazuri. Știți și voi de ce… sunt unii care, dacă un echipament nu este al lor, se poartă cu el ca și cum nu le-ar păsa.

 

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *