Acer Aspire S7 – ultrabook cu ecran tactil (Computex 2012)

Deci, încep să apară primele noutăți de la Computex 2012. Primii care ies la înaintare sunt cei de la Acer cu ultrabookul Aspire S7. Acesta are o carcasă foare chic din aluminiu, cu o grosime de numai 12.5mm. Vor fi două modele, unul cu ecran de 13.3 inchi, celălalt de 11.6 inchi, cu rezoluție full HD și funcții tactile. De asemenea, ecranul poat fi deschis la 180 de grade. Remarc ceva – la un ecran tactil, pe un laptop/ultrabook/ultraportabil aș fi preferat un ecran pivotant, care să se așeze deasupra tasturii atunci când îl folosim pe post de tabletă. Că se deschide la maxim 180 de grade, nu ne este de folos cu nimic.

Mai multe specificații încă nu sunt cunoscute. Doar că vor integra procesoare de generația a treia de la Intel și că vor avea o autonomie de 9 ore (modelul de 11.6 inchi), respectiv 12 ore (cel de 13.3 inchi). Din câte am înțeles, ambele vor funcționa cu Windows 8, așa că vor fi pe piață mai pe la finalul anului.

 

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *