Asus Tablet 600 – Transformer-ul cu Windows RT (Computex 2012)

 

Deci, nu m-am înșelat. Cei de la Asus au anunțat Tablet 600, o tabletă cu un form-factor tipic Transformer, numai că funcționează cu Windows RT.  Specificațiile mai constau într-un procesor quad-core Tegra 3, 2GB RAM, un ecran de  10.1 inchi IPS+ cu o rezoluție de 1366×768 pixeli, cameră de 8 megapixeli cu LED, WiFi, Bluetooth 4.0, GPS și NFC.

Nu vă bucurați foarte tare. Windows-ul RT nu va funcționa cu orice aplicație x86 de Windows. Rămâne de văzut dacă acest Windows este mai breaz decât Android-ul. Că dacă nu pot pune un photoshop sau un program decent de editare video pe el, nu am făcut nimic.

Via.

 

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *