Asus Transformer AIO – concept all-in-one dual-boot (Computex 2012)

Deși toată lumea se aștepta ca primul echipament cu dual-boot (Windows și Android) să fie un laptop sau o tabletă, cei de la Asus nu sunt de aceeași părere. Tot la Computex 2012, au prezentat sistemul desktop-tabletă cu ecran de 18.4 inchi, Transformer AIO. Se pare că este capabil să funcționeze atât cu Android, cât și cu Windows 8. În plus, ecranul s-ar detașa de corpul echipamentului, devenind în acest fel o tabletă, un gigantică chiar.

Personal, mă îndoiesc că acest concept va fi lansat vreodată. Nu în această formă. În primul rând că o tabletă de 18 inchi nu și-ar dovedi utilitatea. În al doilea rând că nu prea cred că Microsoft vor fi de acord cu așa ceva. Au mai fost astfel de încercări și în anii trecuți, ați mai auzit ceva de ele? Și în al treilea rând că Android-ul actual nu are ce căuta pe ecrane atât de mari, interfața lui fiind adaptată diagonalelor mai mici.

Mai vedem ce se va întâmpla…

 

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *