RX100 – viitorul vârf de gamă al compactelor Sony

Se pare că Sony vor lansa cât de curând superba cameră din imaginea de mai sus. Se va numi RX100 și va deveni noul vârf de gamă al compactelor producătorului japonez.

Specificațiile? Pe măsura aspectului aș zice eu: senzor Exmor CMOS de 20 de megapixeli cu dimensiuni de 13.2 x 8.8 mm, lentile Vario-Sonnar T cu o focală 30-108mm, diafragmă F1.8-4.9, ISO 125-25600, viteză de fotografiere în rafală de maxim 10 fps, ecran LCD de 3 inchi și capacitate de înregistrare video la rezoluții full HD.

Pe mine mă atrage lentila, cu acea diafragmă F/1.8. Asta înseamnă că se comportă bine în condiții de iluminare slabă și că poate scoate fotografii deosebite, cu un câmp de profunzime redus.

Așteptăm mai multe detalii. Via.

 

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

2 thoughts on “RX100 – viitorul vârf de gamă al compactelor Sony

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *