Super desktop de gaming de la Asus

La evenimentul Intel desfășurat astăzi, am văzut și un pc desktop care mi-a plăcut foarte tare, atât din punct de vedere al designului, cât și al configurației. Este vorba de sistemul Asus din imaginea de mai sus, al cărui preț este pe undeva pe la 13000 lei. Da, nu este pentru oricine, doar pentru cei care își permit un astfel de monstruleț. Chiar sunt curios dacă mi-l dau și mie să-i fac niște teste de performanță. Am remarcat și faptul că pe carcasă avea un buton dedicat pentru overclocking. Nu mai trebuia să faci nimic în plus, doar apăsai pe el și performanțele sistemului creșteau. Tare!

Configurația lui – procesor Intel Core i7-3770K la 3.9 Ghz, placă de bază cu chipset Z77, memorie RAM 16GB DDR3 la 1600 Mhz, placă grafică Nvidia GTX680, stocare – 2xSSD de 128GB + 1 HDD de 1TB la 7200 rot/min. Ce să mai, un computer foarte bun atât pentru gaming cât și pentru prelucrare foto-video la nivel profesional.

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *