Asus Audio Dock – microsistem audio pentru tabletele Transformer

Cei de la Slashgear au văzut la Computex 2012 un microsistem audio cu andocare pentru tabletele Transformer. Remarc în primul rând că încorporează tehnologie Bang&Olufsen, așa că s-ar putea să redea un sound de calitate. Sigur, să nu vă așteptați să zguduiți blocul cu așa ceva, are o putere de doar 4x3W. Pentru un birou de dimensiuni mici, cred că va fi în stare să redea un sunet clar, cu un nivel ridicat de fidelitate. Din câte văd, are și port USB, plus cititor de carduri SD, poate pentru a reda muzică direct de pe alte soluții de stocare.

Îmi pare un accesoriu chiar util iubitorilor de muzică, posesori de tabletă Transformer. Fiind încă în stadiu de prototip, poate își va schimba forma sau specificațiile.

Mi-ar plăcea să am așa ceva lângă televizorul din sufragerie, pentru a reda într-un mod mai simplu conținut de pe tabletă. I-ar mai trebui un conector HDMI, ieșire audio pentru conectarea la un sistem mai performant și Bluetooth pentru atașarea unei tastaturi sau mouse, utile pentru manevrarea de la distanță.

 

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *