La plimbare prin Istanbul (cu f64.ro)

Weekend-ul ăsta sunt plecat la Istanbul alături de cei de la f64.ro, unde voi participa la un training dedicat fotografiei de stradă. Coordonatori ne vor fi domnii Vlad Eftenie și Voicu Bojan, de la care aștept cu nerăbdare să fur puțină meserie. Deși ei nu recomandă fotografierea fără rost, cred că nu voi fi în stare să mă abțin și voi înroși obiectivul camerei foto. Vorba aia, bateria să mă țină!

Nu voi fi singur pe străzile Istanbulului, colegi de călătorie îmi vor fi Adrian Ciubotaru, Alexandru Negrea, Alex Mihăileanu, Cosmin Tudoran și Radu Dumitru. O să petrecem două zile pe cinste, din care sper să mă întorc cu amintiri frumoase, prieteni noi și fotografii, plus filmări, deosebite.

 

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *