pe malurile Bosforului…

După cum v-am spus, astăzi și mâine particip la un training foto în Istanbul, la invitația celor de la f64.ro. Am ajuns dis-de-dimineață, ne-am lăsat frumos bagajele la hotel și am purces imediat la drum pe străzile orașului. Am trecut prin Bazar, pe lângă câteva moschei, am mers destul de mult. Am văzut lucruri interesante dar am remarcat și aglomerația din marele bazar sau de pe străzile adiacente.

Dar, cel mai mult mi-a plăcut când am ajuns pe malurile Bosforului, acolo unde orașul se vede în toată splendoarea sa. Aici am reușit să ne liniștim, am stat la o terasă unde am băut ceai și ne-am uitat la apă, la oraș, la vasele care treceau…

Câteva imagini, pe următoarea pagină.

 

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

One thought on “pe malurile Bosforului…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *