Istanbulul gurmand, în câteva fotografii (pentru pofticioși)

Cu siguranță, unul dintre lucrurile pe care nu le voi uita din Istanbul este mâncarea. M-a impresionat atât prin gust cât și prin diversitatea ei. La nivel comparativ, poate numai în Italia sau Spania am mai mâncat la fel de bine. Nu în Germania, nu în Austria, nici măcar în Elveția, că de Anglia nu are rost să vorbim. Mi-am adus aminte, și ungurii au mâncare foarte bună.

Găsești de toate, pentru toate gusturile, mai puțin porc și alcool. Shaorme, kebap-uri, cotlete de miel delicioase, pește, fructe de mare, sosuri, condimente, salate, pilafuri… Ca să nu mai vorbesc de baclavale, cataifuri, cu nucă, cu fistic, cu mult zahăr… Orice îți poate face poftă… Urmează nelipsitul ceai, cafeaua turcească, sucurile naturale făcute din fructe la alegere…

A fost un răsfăț culinar… Câteva fotografii cu astfel de delicatese, ca să vă fac poftă, pe următoarea pagină. Au fost realizate cu un Sony Nex 7, pe care cei de la f64.ro mi l-au pus la dispoziție.

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

One thought on “Istanbulul gurmand, în câteva fotografii (pentru pofticioși)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *