Sunt la Roma (cu Nikon D3200)

Weekend-ul ăsta voi fi la Roma alături de cei de la Skin Media unde voi testa noul DSLR Nikon D3200.

Nikon D3200 este un aparat din gama entry-level, targetat către începătorii care vor să aprofundeze tehnicile fotografice. Pe mine m-a impresionat în primul rând prin specificațiile tehnice iar acum voi avea ocazia să văd dacă și face fotografii frumoase.

Îl voi utiliza la fel cum aș face-o cu aparatul meu într-o zi obișnuită de vacanță, adică voi scoate untul din el, plus că voi avea parte de un decor superb, Roma fiind unul dintre cele mai frumoase orașe ale lumii. Să mai spun că merg pentru prima dată acolo?

Timp de 2 zile voi fotografia tot ce mișcă în Roma, pregătiți-vă pentru un nou foto-jurnal de călătorie, cu multe-multe imagini, așa cum îmi place mie.

 

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *