Dramatic, by Olympus

Îmi cam plac efectele creative de pe camerele foto. Sunt cool, dau o altă dimensiune fotografiilor. În plus, chiar și un amator novice, care nu are deloc experiență în prelucrare fotografică, poate obține niște rezultate mișto.

Dacă este vreun efect de care m-am îndrăgostit la camera Olympus OM-D, cu siguranță este filtrul dramatic. Este un efect care aduce forță fotografiilor, un fel de HDR dus la extrem, mai exact un pseudo HDR. Într-un mod cât se poate de simplu, doar printr-o simplă apăsare a declanșatorului, putem obține astfel de fotografii. Fără multiple expuneri, fără prelucrare ulterioară în Photoshop sau Photomatix…  Simplu și eficient.

Câteva fotografii realizate cu ajutorul acestui efect, mai jos.

 

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

3 thoughts on “Dramatic, by Olympus

 • June 25, 2012 at 6:51 pm
  Permalink

  trist, au defrisat la greu elvetienii,
  Pozele nu sunt prea grozave. Se puteau face si fara Olympus.

  Reply
  • June 26, 2012 at 5:20 pm
   Permalink

   ce sa defriseze ma? elvetienii? acolo unde nu vezi copaci sau brazi e stanca, nu creste nimic… poate doar ierburi

   Reply
 • Pingback: » Dramatic, by Olympus (in Bucuresti)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *