cu SGS3 prin Alpi…

În această vacanță mă mai joc cu încă un gadget meseriaș. Este vorba de SGS3, cel mai cel smartphone de la Samsung. Vă dați seama că nu prea am avut timp să-i fac teste benchmark sau să mă folosesc chiar de toate funcțiile lui. În schimb, am făcut ceva fotografii și filmări cu el, la acest capitol comportându-se exemplar.

Nu o să afirm că poate înlocui o cameră foto, s-ar putea să mă alerge unii sau alții. Dar, ipopetic vorbind, dacă te lasă bateria aparatului foto tocmai în miezul zilei, SGS3-ul îl poate înlocui cu destul succes în anumite condiții. Normal, am remarcat că focalizează repede, că reacționează imediat după apăsarea butonului virtual de declanșare și că rezultatele la lumina zilei sunt chiar ok. Imaginile sunt clare, cu un nivel ridicat al detaliilor și cu o coloristică naturală. De asemenea, am remarcat modul HDR, unul chiar foarte bun de altfel, și pe cel Panoramă, cu ajutorul căruia am obținut imaginea de mai sus. Încă una, mai jos.

 

Normal, am făcut și alte fotografii, pe care le puteți vedea pe următoarea pagină. Filmările, când ajung la București, pentru că netul de aici nu este în prea mare formă.

 

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

6 thoughts on “cu SGS3 prin Alpi…

 • June 26, 2012 at 6:40 pm
  Permalink

  Fotografiaza frumos pentru un smartphone. Sunt curios cum arata pozele si la rezolutia originala, totusi…

  Reply
  • June 26, 2012 at 6:43 pm
   Permalink

   arata mai bine, iti dai seama… si daca le mai si lucrezi putin, cred ca iese altceva…
   dar le-am lasat asa, cum le-a facut el

   Reply
 • July 3, 2012 at 11:40 am
  Permalink

  Foarte frumoase pozele. Dar se vede ca sunt facute si de o mana buna.
  Batranul Chuck Yeager spunea: “It’s the man, not the machine”

  Reply
  • July 3, 2012 at 6:46 pm
   Permalink

   :)) esti tu prea dragut…

   Reply
 • Pingback: » Close-up-uri cu SGS3

 • Pingback: » Poze cu SGS4 (si alte cateva impresii)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *