Pe cealaltă parte a lacului…

Dacă ieri am ajuns la Como via Bellagio, astăzi am luat-o pe cealaltă parte a lacului, pot spune acum că am făcut turul complet. Mă rog, nu am avut timp să ne oprim chiar în toate orășelele, dar nu am ratat Menaggio, Tremezzo, Argegno sau Brienno. Chiar am vizitat Vila Carlotta, o adevărată grădină botanică pe malul lacului. Acolo chiar am avut o întâlnire de genul “once in a lifetime” cu Danny Glover, vizitase și el Vila. Dacă nu era el, atunci cu siguranță era sosia lui. 😀 L-am rugat să facă o poză cu mine și a acceptat cu mare plăcere, chiar m-a întrebat mirat – “Why, Am I Famous?”

A fost o zi frumoasă, cu multă înghețată “prodotto proprio”, ceva pizza la un local de familie, o descindere a carabinierilor în plin trafic care s-a lăsat cu niște arestări, viață relaxată… Foarte mulți americani pe aici, în general pensionari. Și ruși sunt o grămadă. Culmea, mai puțini japonezi sau chinezi.

Mi-am adus aminte… incredibil de strâmtă șoseaua care ocolește lacul, sunt unele porțiuni în care încape doar o mașină pe ambele sensuri, trebuie să circuli cu mare atenție. Acum știu de ce preferă italienii mașinile mici…

 

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *