Studioul virtual f64.ro; Ce faci, mai stai? Apasă!

f64.ro te invită să-ți faci propriul studio foto virtual.

Vizitatorii și clienții f64.ro au posibilitatea să câștige un voucher în valoare de 10.000 lei, în funcție de cuantumul cumpărăturilor.Un alt concurs se desfășoară prin intermediul rețelelor sociale. Cei care aduc cei mai mulți prieteni în studioul lor virtual pot câștiga un voucher de 5000 lei, prin tragere la sorți. De asemenea, aveți garantată o replică a unei mingi Adidas Tango de la Euro 2012 dacă sunteți între primele 100 de persoane care aduc 150 de prieteni în propriile studiouri. Tot garantat, câștigați produse de la f64 în valoare de 3000 RON dacă veți fi cel sau cea care aduce cel mai mare număr de prieteni în studioul său.

Toate detaliile sunt prezentate pe site.

Normal că este un site de promovare, numai că este unul chiar mișto, interactiv, incitant, interesant și chiar haios. După ce domnișoara din imagini se prezintă ca fiind “fotomodelul tău”, ne roagă în permanență să o fotografiem (“Hai apasă, nu apeși?”
“Ce faci, mai stau?” “De ce nu apeși?” “Mai stau? Apasă!” “Hai… apeși?”) sau chiar poartă scurte dialoguri cu noi – “Auzi… am văzut că ai aparat foto… dar, o cameră nu ai?”… Provocatoare mititica. 😀

Vă spun eu, merită o vizită…

 

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

3 thoughts on “Studioul virtual f64.ro; Ce faci, mai stai? Apasă!

 • July 19, 2012 at 11:56 pm
  Permalink

  Interesant.. insa se aud si indicatiile “producatorului” nu doar vocea ei.. acum da din picior, spune “hai nu apesi”…etc etcplus cearsaful de jos care face “riduri” vizibile

  Reply
  • July 20, 2012 at 5:03 am
   Permalink

   cred ca este special lasat asa… sa para o sedinta foto reala

   Reply
 • July 20, 2012 at 9:27 am
  Permalink

  M-am gandit apoi si la asta..insa..as fi facut altfel sedinta..nu conteaza..tot clientul lor raman ..
  Mititica mi-ar fi perfecta daca stau si ma gandesc..(fara sa ne gandim la prostii 😛 )

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *