Rezervați și cumpărați bilete la cinema direct de pe un smartphone

De acum încolo aveți posibilitatea să rezervați și să plătiți biletele la cinema direct prin intermediul telefonului mobil. Serviciul a fost lansat în premieră în România de către Cinemagia.ro, Vodafone și Grand Cinema Digiplex. Din câte am înțeles, momentan serviciul este disponibil doar pentru sălile de cinema din mall-ul Băneasa.

Nu este foarte complicată rezervarea și plata biletelor. În primul rând, trebuie să instalați pe smartphone-ul vostru (cu iOS, Android sau Symbian) aplicația Cinemagia. Prin intermediul ei puteți alege filmul dorit, data și ora de difuzare, locurile în sală, plata realizându-se direct din telefon.

Aveți două opțiuni de plată: una imediată, prin card de credit, cealaltă oferindu-vă posibilitatea să achitați biletul pe factura lunară a abonamentului Vodafone. Putem spune că serviciul este mai convenabil abonaților Vodafone.

Pentru accesul în sălile de cinema din cadrul Grand Cinema Digiplex, veți primi un SMS cu un cod QR pe care va trebui să-l scanați la cele două dispozitive dedicate. Mergeți cu smartphone-ul, deschide-ți SMS-ul, îl scanați la dispozitiv-ul dedicat și gata… Bucurați-vă de film.

Personal, aș dori să fie extinsă lista de cinematografe, aș vrea să le am pe toate la dispoziție.

 

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *