Innovation Arts & Design Center, powered by Philips

Astă seară am trecut pe la Centrul Innovation Arts & Design Philips organizat  în parcul Herăstrău, pe terasa restaurantului The Gang. Cei de la Philips își prezintă acolo cele mai interesante produse într-un mod inedit, alături de creațiile unor artiști, pictori sau fotografi până acum, habar nu am ce va urma. Din câte am înțeles, acest spațiu va fi deschis vizitatorilor toată vara, unul asemănător urmând a fi inaugurat pe terasa clubului Tribute din Mamaia.

Acum au pregătit o expoziţie de fotografie, Creativity starts with diversity, realizată de Radu Andrei Sinişteanu, care prezintă bărbatul în toate ipostazele sale, cu muşchi, fără muşchi, ras, neras, zâmbitor sau încruntat. Pe lângă fotografiile cu bărbați sexy, care erau privite mai cu nesaț în special de audiența feminină, predominantă chiar, cei de la Philips ne-au prezentat cele mai recente inovaţii în materie de îngrijire personală masculină.

Câteva fotografii de la eveniment, pe următoarea pagină.

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *