Salvează-ți negativele și pozele vechi direct pe iPhone

Super gadget! O mini-cabină fotografică care te ajută să-ți transferi negativele în fotografii digitale, cu ajutorul unui iPhone. Se numește IPICS2GO, este compatibil atât cu negativele de 35mm cât și cu pozele de 3×5 inchi și 4×6 inchi, plus că prin intermediul aplicației dedicate oferă posibilitatea prelucrării fotografiilor și distribuirea lor pe Facebook. Procedeul este pe cât se poate de simplu – plasăm sursa foto (poză, negativ) în suportul dedicat, apoi facem o fotografie cu iPhone-ul, practic ne folosim de camera acestuia. Mai multe detalii, aici.

Parcă aș vrea un astfel de gadget și pentru smartphone-urile cu Android… Nu i-ar trebui decât aplicația și un adaptor universal, că doar știm cât de variate sunt formele și dimensiunile smartphone-urilor cu Android.

Un videoclip în care vedem cum funcționează, mai jos.
 

 
Are un preț de aproximativ 50 Euro.

 

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *